Tænk hvis jeg havde kendt til yoga...28/8-2020I den forgangne uge startede jeg op med efterårets første familieyogahold. Det viste sig, at næsten halvdelen af de tilmeldte er bedsteforældre, der kommer til yoga med et barnebarn.

I dag mødte jeg så med endnu en bedstemor, der fortalte, hvordan hun glæder sig til at dele yogaen med de nyeste familiemedlemmer og var nysgerrig på, hvordan hun kunne lære noget om børn og yoga.


Det de alle har tilfælles disse farmødre, mormødre, bedstemødre og bedstefædre, er et ønske om, at deres børnebørn skal opleve, hvad yoga kan. Som én af dem sagde, "tænk hvis jeg havde kendt til yoga tidligere i mit liv".

Det ville have gjort en forskel for hende, hvis hun tidligt i sit liv havde lært, hvordan hun med yoga og vejrtrækning kunne regulere sig selv og berolige sit nervesystem og det var dét hun ønskede, at hendes barnebarn skulle præsenteres for.


For yoga gør en forskel for både store og små. Det er godt for kroppen at blive rørt, strukket, twistet og udfordret. Det giver styrke, fleksibilitet og balance og sammen med vejrtrækningen, beroliger det nervesystemet og giver ro indeni, om ikke andet så for en stund.

Jeg oplever, at børnene ved det, De fanger lynhurtigt, at her er noget, der er godt for dem og ofte hører jeg om, hvordan de instruerer forældre og bedsteforældre derhjemme. Derfor gør det mig glad helt ind i hjertet at opleve, hvordan de bedsteforældre, jeg har mødt de seneste dage, ønsker at give stafetten videre.

Tak til jer både på egne og børnenes vegne!Skal I med til familieyoga?


Kontakt mig på 26742694 eller info@rikkekobaek.dk