familieyoga i grækenland18/3-2019En ferie med familie er en skøn måde at være sammen og skabe nærvær mellem dig og dit barn på. Kombinationen med en ferie i Grækenland skaber de skønneste rammer for at give slip på hverdagen og bare nyde at være sammen.

Der er noget over himlen og havets farvespil på de græske øer som jeg aldrig bliver træt af og øen Paros er en af mine favoritter. De hvide huse med blå vinduer og bourgainvillas, der vokser op ad murene er billedskønne, maden er god og atmosfæren er afslappet.


I Aliki er der roligt og børnevenligt og fra morgen til aften vil du opleve, at det er trygt at være her. Folk er søde og om aftenen bliver hovedvejen spærret af og giver plads til, at børn og voksne trygt kan færdes.

Vores dage starter med morgenmad på hotellet, hvor der er tid til at vågne. Om formiddagen laver vi yoga og har det sjovt, hvor efter I kan gøre lige det, I har lyst til. De skønne strande og poolen trækker sikkert, eller måske har I lyst til at tage på en tur enten alene eller sammen med nogle af de andre.


Når man er på ferie alene med sit barn, kan det være rart med lidt tid til sig selv. Derfor laver jeg f.eks. yoga med børnene om eftermiddagen og giver de voksne en lille pause til bare at være. I kan også skiftes til at se efter hinandens børn og få tid til f.eks. at gå en tur alene. Kun fantasien sætter grænser, formålet er at alle får den bedste ferie!


Efter gode dage med strand og afslapning samles vi om aftenen og spiser på en af de skønne tavernaer i byen. Sammen med de andre voksne kan du sidde og spise og snakke, mens børnene leger og har det sjovt. Det giver noget til alle og min erfaring fra tidligere er, at selv om det er valgfrit at spise sammen, så tilvælges det.


Én af aftenerne går vi til stranden efter maden. Her sætter vi os under stjernerne, lytter til havet og lader dagen synke ind. Det er med til at give en fornemmelse af fællesskab både for dig og dit barn, men også fællesskab med de andre børn og voksne.


Efter en uge med yoga, strandliv, gode grin og fællesskab er det mit håb, at I tager hjem med fornyet energi. Jeg håber, at kufferten er fyldt med gode oplevelser, varme hjerter, samt nye venner og relationer, som varer ved også efter ferien.


Sommeren 2021 er under planlægning - mere info følger her på siden.