Intensivt kursus i børneyoga for dig, der er pædagog, dagplejer eller på anden måde arbejder med børn i din hverdag. Det kan også være, at du er forælder og har lyst til at fordybe dig i yogaen med fokus på at formidle den til dine børn.


Børneyoga er en kilde til glæde for både børn og voksne og du vil på dette kursus få et solidt og godt fundament for at undervise børn i yoga og skabe åndehuller for dem i deres dagligdag.På kurset vil du blive introduceret til yogaen på forskellig vis og du vil bl.a. lære om:


-yogaens oprindelse, historie og om hvorfor og hvordan yogaen passer ind i vores moderne liv


-en række yogastillinger som du både lærer i den klassiske udgave og hvordan du kan bruge stillingerne når du laver yoga med børn. De enkelte stillinger vil blive gennemgået og i de 5 online sessioner blive brugt så du bliver fortrolig med dem og kan lave yogaen på forsvarlig vis, så du passer på og styrker din krop


-mindfulness- og meditationsøvelser som du kan bruge med det samme både på dig selv og med børn


-vejrtrækningen og få brugbare øvelser, der er gode til brug med børn -yogaens gavnlige effekter og hvordan de passer med børn og deres udvikling


-hvordan du kan bruge yoga i den pædagogiske hverdag


-hvordan du skaber gode rammer for din undervisning


-at opbygge en yogatime, der giver mening for børn i netop din målgruppe


-inspiration til lege og kreative sysler som en del af yogaundervisningen


-du vil på kurset arbejde med din egen yogapraksis både på de 3 dage og i onlineforløbet


Kurset er bygget op over 3 hele dage med undervisning, 5 online yogasessioner af 1,5 time, hvor du får muligheden for at fordybe dig i yogaen og mærke dens effekt på egen krop, en opfølgende gang enten fysisk eller online og endeligt mødes du og jeg 1:1 online i en time, hvor vi fordyber os i det lige dét du ønsker/det der eventuelt udfordrer dig.


Der vil være en Facebook-gruppe knyttet til kurset, så du har mulighed for at sparre med de andre deltagere, få inspiration og stille mig spørgsmål.Gennem de 3 dage skal vi lave yoga for dig og for børn, vi skal være kreative, lege og have det sjovt. Du vil både skulle yde og nyde og jeg tør godt garantere, at du vil blive udfordret lidt ind imellem.Målet med kurset er at sætte dig i stand til at undervise i børneyoga samtidig med, at du bliver klædt godt på til at passe på din egen krop i en travl hverdag som pædagog.


Kurset er bygget op så du lærer og laver yoga undervejs og er således både for dig personligt samtidig med, at det er rettet mod de børn du arbejder med.


I perioden mellem de 3 kursusdage og den opfølgende dag forventes det, at du laver et forløb med en gruppe børn (eller 1:1), hvor du får oplevelser og erfaringer som vi kan bygge videre på.

Derudover anbefaler jeg, at du fører en dagbog over dine oplevelser med din egen praksis og egen krop.Børneyoga er for alle og du behøver ikke være i en speciel form eller have lavet yoga før for at være med. Kurset er netop sat op så du lærer yoga fra bunden af.


Jeg har mange års erfaring som både pædagog og børneyogalærer og ikke mindst med en kombination af disse. Jeg kender vilkårene i institutionerne og har på egen krop oplevet vigtigheden af at passe på mig selv.


Jeg har en baggrund som yogalærer, pædagog og psykoterapeut og mit mål er at skabe og holde et godt og trygt rum for dig og dine medkursister under hele forløbet.
Hvad du helt konkret får med fra kurset:


- 3 dages intensiv læring, der giver dig en solid ballast for at undervise børnene i din hverdag


- 5 online yogasessioner à 1,5 times varighed, hvor du på egen krop lærer yogaen og en lang række yogastillinger at kende


- 1:1 onlinesession med mig, hvor vi går i dybden med det du ønsker/er udfordret af


- 1 opfølgende dag (som udgangspunkt fysisk), når du i en periode over nogle uger har fået prøvet kræfter med det du har lært og måske har spørgsmål, tvivl, er gået i stå eller blot har lyst til at dele, hvor fantastisk det er at lave børneyoga


- skriftligt materiale der understøttet undervisningen på kurset


- Facebookgruppe til sparring, reflektion, støtte og opbakning


- støtte, opbakning og hjælp til at komme i gang og blive ved også når hverdagen tager over
Kurset finder sted i et skønt yogastudie på Aarhus Ø hos Zanne Kilden Yoga. Der er mulighed for at købe mad i nærheden og der er mulighed for at holde pauser samt, hvis vejret er til det, bruge omgivelserne ved vandet i løbet af dagene.Kurset oprettes ved minimum 5 tilmeldte.Tilmelding ved at trykke her


Har du tidligere købt mit onlinekursus får du en reduceret pris. Kontakt mig hvis dette er tilfældet,


Har du brug for at betalingen går via Ean, så skriv til mig på info@rikkekobaek.dk


Det er muligt at betale i 3 rater, hvis du vil vide mere så skriv til mig på info@ rikkekobaek.dk


Tilmelding er bindende og gældende ved betaling. Du kan give din plads videre til en anden, men pengene gives ikke retur.


I tilfælde af udefra kommende omstændigheder som fx en ny nedluknng vil kurset blive rykket til et senere tidspunkt.


I tilfælde af aflysning fra min side vil du naturligvis få dine penge retur.Inden kursusstart modtager du en mail med diverse informationer. Vær derfor sikker på , at din mail fremgår af din tilmelding.​Læs lidt mere om mig under billedet her